Leggyakrabban előforduló hibák
| Szerző |
Üzenet |
|
amdni
Négyhengeres KWatt szegény
Csatlakozott: 2011. február 4., péntek 19:42 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Heves Megye Eger
|
 Re: Leggyakrabban el
Üdv!
Nekem is beázás problémám van, hasonló mint a korábbi hozzászólásokban lehet olvasni.
Most lett megcsináltatva a küszöb, mert arra gondoltam hogy onnan jut be a víz. De nem, Eső után víz van az első ülés előtt a szőnyeg alatt ugyanúgy mint eddig, és ott hátra is tud folyni, vagy hátulról folyt előre, ezt nem tudom. Hol ázik be? suzuki sedan 1995-ös. Nem a szőnyegre csöpög a víz, hanem valahogy alá jut be. Hogy folyhat be oda?
|
| 2011. június 6., hétfő 18:58 |
|
 |
|
peti biker
Gömbcsuklórepesztő borulómester
Csatlakozott: 2009. február 16., hétfő 20:43 Hozzászólások: 3305 Tartózkodási hely: Sükösd
|
Nekem nem tudott kinyitni, a koromtól beragadt, és csak nagy fordulaton nyitott ki, úgy csörgött, mint egy babetta, oszt tankoltam 98-ast, és elmúlt a csörgés, de végre kigyuladt a check engine, kimérettem, és megtudtam, hogy egr szelep kipucoltam, és végre tankolhatok 95-öst.
_________________ Ilyen jó kocsikat már nem gyártanak,(1,3 16v sohc) 2002-ből. http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=63940
|
| 2011. június 6., hétfő 19:12 |
|
 |
|
sw99
Csatlakozott: 2011. június 6., hétfő 8:41 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Budapest
|
köszi nektek, csak találjam meg azt a szelepet...
|
| 2011. június 7., kedd 8:26 |
|
 |
|
Kolty
Duplavezérműtengelyes Vadállat
Csatlakozott: 2010. február 24., szerda 18:40 Hozzászólások: 684 Tartózkodási hely: Szombathely.
|
Felnyitod a m.h. tetőt fölé hajolsz, kb. középtájt megtalálod. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http ... sgbFxZHQAwLeszedésnél lehet, hogy a tömítés nem marad épen ezért vágnod kell, én Klingeritből csináltam.. Kandalló üveg tisztítóval pedig pucoltam ki, mert az elég jól oldja a kormot.
_________________ 1.3GC
|
| 2011. június 7., kedd 10:43 |
|
 |
|
Safy
Lengőkarhajlító Betonarc
Csatlakozott: 2007. november 10., szombat 21:19 Hozzászólások: 10472 Tartózkodási hely: Budapest
|
Legegyszerűbb kiiktatni az egr-t rögtön a leömlőnél, és akkor még a "csekindzsin" sem fog hibát jelezni. Nekem is azóta szünt meg a rángatás, amióta le van dugózva.
_________________ Élni könnyű: döntést hozol, és soha nem nézel hátra.
„Ha holnapomra előleget kapnék, elérnék ugyan a holnapomig, De holnapomat arra kellene fordítanom, hogy visszafizessem az előleget, És így már nem is az én holnapom lenne...” (Szakácsi Sándor)
|
| 2011. június 7., kedd 13:32 |
|
 |
|
sw99
Csatlakozott: 2011. június 6., hétfő 8:41 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Budapest
|
Próbáltam megkeresni de nem találtam... 1000-es suzkában van ilyen egyáltalán? Pontosabban merre keressem?
|
| 2011. június 7., kedd 14:01 |
|
 |
|
feketemocsok
Kasztnimetsző Dzsek
Csatlakozott: 2010. május 10., hétfő 16:30 Hozzászólások: 4458 Tartózkodási hely: Budapest III.ker/Dunavarsány
|
persze h van. sztem valahol az injektor közelében lehet pontosan én sem tudom.
_________________ '97 1.3 GLS Dubai White Edition. Felicity <BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET> http://www.youtube.com/watch?v=d3TTRPpARaA
|
| 2011. június 7., kedd 14:07 |
|
 |
|
Kolty
Csatlakozott: 2010. február 24., szerda 18:40 Hozzászólások: 684 Tartózkodási hely: Szombathely.
|
A leömlőnél pontosan hol lehet kiiktatni? Én mikor hívtam egyszer szerelőt kérdezett évjáratot és mondta, hogy abba már van (ekkor még én se tudtam, hogy hol van) Tehát lehet, hogy valamelyikbe nincs. Amúgy azt beletették valamiért lehet nem árt ha működik és bent van.
_________________ 1.3GC
|
| 2011. június 7., kedd 16:36 |
|
 |
|
thomas791
Swiftes Kolléga
Csatlakozott: 2011. május 18., szerda 13:41 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Szombathely, Perenye
|
Ha szemben állsz a motorral (1999, 1.3 v8) Ahol megy be a hengerekbe a keverék, tőle jobbra, ugyanabba az öntvénybe, a gy.elosztó fedél mögött, kissé lentebb. Két 8-as hosszú csavar van (12-es villáskulcs) és van tömítése is. hatpólusú csatija van. Az enyémbe ilyen... remélem tudtam segíteni! Hogyan ledugózni Blackie???? Nem értem! A szervízek ki szokták iktatni, amíg megrendelik...
_________________ 99' 1.3 8v sedan glx szürke hétköznapi vadállat
|
| 2011. június 7., kedd 17:12 |
|
 |
|
Kolty
|
Amit linkeltam képet arról felismerné ha lenne és olyan.
_________________ 1.3GC
|
| 2011. június 7., kedd 17:25 |
|
 |
|
thomas791
Swiftes Kolléga
Csatlakozott: 2011. május 18., szerda 13:41 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Szombathely, Perenye
|
Igazad van.. nekem is ilyen van benne!
|
| 2011. június 7., kedd 17:33 |
|
 |
|
Safy
Lengőkarhajlító Betonarc
Csatlakozott: 2007. november 10., szombat 21:19 Hozzászólások: 10472 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ahogy szembe állsz vele jobbkézre ahol a motorkiemelő szem van ott van a leömlőn egy kis dudor. Keresek képet és akkor felrakom bejelölve.
_________________ Élni könnyű: döntést hozol, és soha nem nézel hátra.
„Ha holnapomra előleget kapnék, elérnék ugyan a holnapomig, De holnapomat arra kellene fordítanom, hogy visszafizessem az előleget, És így már nem is az én holnapom lenne...” (Szakácsi Sándor)
|
| 2011. június 7., kedd 17:36 |
|
 |
|
thomas791
Swiftes Kolléga
|
Hol lehet olyasféle ragasztó szalagot kapni, amivel a betüket is felrakják? Meg valami jó bontó címe kéne..Ha tud valaki valamit ajánlani szóljatok!
|
| 2011. június 7., kedd 17:48 |
|
 |
|
chakypapa
Ékszíjszaggató Nyomaték-Király
Csatlakozott: 2010. június 5., szombat 9:57 Hozzászólások: 844 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Hát én is meglestem az egr-t és a vastag gumicsőben merevül állt a korom kipucoltam a csöveket az egr-t és a leömlő felöl is minden járatot. Mondjuk én nem vettem észre különbséget de gondolom ártani nem ártott neki  . Utánna kicsit kihúzattam a gépet 4-esbe 150km/h 5000rpm 1km alatt. Hazajöttem motor leállít mocitető felnyit és hagyom hülni na mikor kezdett lehülni akkor a felső vízcsövem megint kilapult de koppra :/
Csatolmányok:
Magyarázat: felsĹ vĂzcsĹ
DSC00109.JPG [ 38.67 KiB | Megtekintve 329 alkalommal. ]
_________________ 1996 Suzuki Swift 1298ccm 8v GL Winner
|
| 2011. június 8., szerda 10:07 |
|
 |
|