Családi fotósunk

Az ember, ha gyereke születik, nagyon sok dolgot elkezd máshogy látni, mint azelőtt. Én például gyűlöltem magamat fotózni vagy fotóztatni, és ez bizony ma sincs máshogy, de megjelent bennem az igény, hogy ne csak a gyerekeket, hanem az egész családot, évente legalább egyszer fotózza le egy profi fotós, hogy legyen egy nagy családi albumunk, amiben évente benne szerepelünk a változásainkkal együtt. Azt gondolom, hogy ez az évek során vissza nem hozható mulasztás. Ma már rengeteg digitális formája van a képeknek, de valahogy úgy tűnik el az igény a profi fotóztatásra, ahogy nyílik a lehetőség a digitális képek elkészítésére.

Nekünk ez fontos lett, és mert tudtuk, hogy nem vagyunk egyszerű vagy könnyű esetek, igyekeztünk erre a feladatra egy olyan fotóst találni, aki nem csak hogy nem riad vissza ettől a feladattól, de mindemellett tökéletesen meg is oldja azt, és gyönyörű, laza, nem pedig feszült és feszengős képeket ad át számunkra a fotózás végeztével. Azt gondolom, hogy egy tökéletes ajánlást kaptunk a barátnőmtől a Sziky fotó személyében, ugyanis nem csak tökéletes képeket kaptunk magunkról és a gyerekekről egyaránt, de nagyon jól is éreztük magunkat mindvégig.

Hihetetlen fontos ez, nem csak abból a szempontból, hogy a gyerekekben mi marad meg egy-egy ilyen alkalom után, hanem azért is, mert így lesznek valósághűek a képek, nem pedig beállított, mű, maníros fotózás eredményei. Mi azóta is minden évben, immáron harmadszor jártunk Petinél, és nem kellett csalódnunk soha. Tökéletes képeket készített, tökéletes élmény kíséretében. Mindenkinek csak ajánlani tudom a fotózás is, és a szikyfoto-t is, mert biztosan nem fog csalódni.