Hogyan adtam el a teljes raktárkészletet

A korábbi munkahelyem sajnos csődbe ment, mert a vezetőség nem foglalkozott vele kellőképpen. A bónuszokról már rég lemondtunk, de a fizetésünk is jórészt nem tudták odaadni. Így termékekben kaptuk meg a tartozást. Két volt kollégámmal összeálltunk ezt követően, hogy mit csináljunk ezzel a sok áruval. A webáruház készítés tűnt a leglogikusabbnak, de egyikünk sem értett hozzá. Így keresni kellett valakit, aki ebben segít nekünk.

Hogyan adtam el a teljes raktárkészletet

Mivel a beszállítókat, a termékeket ismertük ezért hosszútávra tervezetük a projektet. Így nem akartunk bérelt shoppot, hanem inkább egy profi sajátban gondolkoztunk. A weben találtam a pwk csapatát, akiknek a referenciái igen meggyőzőek voltak. Fel is kerestem őket, és kértem egy ajánlatot, hogy mégis mivel számoljunk. Meglepett az ajánlatuk, mert sokkal barátibb volt, mint amire mi számítottunk. Ráadásul nem kellett minden egyben kifizetni, így azonnal meg is rendeltük.

Az oldal majd egy hónapig készült, de már időközben mutattak nekünk terveket, amik eléggé meggyőzőek voltak. Majd, amikor indultunk a shoppal segítettek benne, hogy meglegyenek a látogatóink és a rendelések is. Ebben sem kellett csalódni, igaz itt már mindannyian tartottunk tőle, hogy be fog e indulni mert nem sok pénzünk maradt. Sokat persze nem kellett várni az első sikerekig és igazából pár hét alatt az egész raktárkészletet eladtuk. Így már rendelni kellett a gyártóktól, majd azt eladni. Végül is a folyamat szépen elindult és mára már két saját raktárral rendelkezünk és sok rendelésünk jön be nap mint nap. Most is a kollégáimmal dolgozunk, de már azon, hogy a saját cégünk egyre jobban mehessen. A volt főnököm megkeresett, hogy szeretnének minket visszavenni, de már nem akarunk másnak dolgozni.