Legújabb projektem

Amikor belevágtam a legnagyobb álmom megvalósításába, úgy közel két éve, még álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ennyire jól sikerül majd egy hirtelen vezérelt ötlettől beindított, álmot megvalósító mellék projekt. Ez annyira életképesnek bizonyult, hogy ma már főállásban csak ezzel foglalkozok, végre kiléphettem az előző munkahelyemről és otthagyhattam azt a kiállhatatlan főnökömet, és hát akinek volt már ilyen az tudja, hogy ha másért nem, ezért mindenképpen megérte. De még mennyire! Mert élvezem minden percét. Nem úgy vágok neki a napnak, hogy undorom van attól is, hogy felkeljek, hanem minden egyes percét és pillanatát izgalommal várom a napnak. Minden egyes vendégem mosolya hatalmas örömmel tölt el, és egyszerűen úgy érzem, sosem fogom ezt megunni.

Tény, hogy gyerekkoromtól kezdve nagyon szerettem sütni édesanyámmal és nagymamámmal is, és nagy vágyam volt mindig, hogy hihetetlen gyönyörű cukrász készítményeket tudjak csinálni, de nem gondoltam volna, hogy a közgazdász diplomám után ezt valaha is meg fogom valósítani. Most azonban már látom, hogy sikerült és méghozzá nem is akármilyen szinten.

Jelenlegi projektem ugyanis egy weboldal létrehozása, amihez most kerestem fotóst. Egyáltalán nem könnyű olyan embert találni a termékfotózás feladatára, aki szívvel lélekkel dolgozik, és nem csak technikailag tökéletes képeket csinál, hanem azok a képek szinte életre kelnek, de nekem hála a jó égnek úgy érzem sikerült. Gyönyörű képekben láthatom viszont azokat a költeményeket, amiket kikísérleteztem az elmúlt két év során és ez hatalmas büszkeséggel tölt el. Csakúgy, mint az, hogy hamarosan már saját weboldallal büszkélkedhetek. Remélem az ügyfeleim is csakolyan jóízűen fogyasztják a tortáim és süteményeim, mint amilyen lelkesen és szeretettel készítem őket. Egyet pedig mondhatok, mindenkinek, akinek álma van, el kell indulni a megvalósítás útján, meg kell próbálni, mert hatalmas kalandok és sikerek sülhetnek ki belőle, akár csak az én példám is.