Rusztikus bútorok

Rusztikus bútorok? Otthonunk stílusa elehet minimál, vintage, skandináv, vagy napjainkban egyre közkedveltebb rusztikus is. Ezek az aktuális trendek és a lakberendezés gyakran emlegetett stílusai. Ha nem is vagyunk teljesen képben a trendekkel és nincs is előttünk, hogy mely stílus, mely irányzat mit is takar pontosan akkor is valószínűleg mindegyikkel kapcsolatban rémlik egy egy jellemző vonás, sajátosság, ami a többi stílustól alapvetően megkülönbözteti.

Rusztikus bútorok – napjaink egyik legkedveltebb stílusa

Rusztikus bútorok - napjaink egyik legkedveltebb stílusa
Rusztikus bútorok – napjaink egyik legkedveltebb stílusa

A rusztikus stílus, avagy a vidékies stílus alapvetően a francia és angol vidéki otthonok inspirációját ontja magából. Hangsúlyos a fa és természetes kő, tégla és más anyagok jelenléte. A padló, a bútorok, a fali díszítő elemek alapanyagát ezen anyagok képviselik, így adva meg a harmóniát és a helységnek. A rusztikus lakberendezésben a fa bútorok robusztussága, a kandalló, a virágos, vagy éppen kockás textilek mind mind vidék hangulatát idézik. Az egyéb lakberendezési tárgyakra az egyszerűség, a funkcionalitás és a kényelem jellemző. Ellenben a minimál stílussal, itt nem ront az összképen a kellemes rendetlenség, a régi és új bútorok kevert használata. De az sem, ha a harsányabb színeket alkalmazzuk a natúr, bézs és más világos színek mellett.

A rusztikus bútorok beszerzése igen költséges lehet adott esetben, ezért a legjobb, ha a neten rögtön körbe is nézünk, ha megtetszett számunkra az, amit ez a stílus irányzat képvisel. Mi ezt a webáruházat ajánljuk: http://butorturkalo.hu/