A legújabb szerelmem

Mostanában persze senki élete nem könnyű, mert a vírus és egyéb nehéz helyzetek tarkítják az életünket, nehézkes már a sima egyszerű bevásárlás is, néhányan nyaralásról nem is álmodhatnak, mindamellett, hogy anyagilag is sok ember nehéz helyzetbe került. Mivel én a vendéglátóiparban dolgoztam, így engem is meglegyintett ennek a szele, de hála a jó égnek nekünk nem kellett bezárni, mert kiszállítással tovább működtettük az éttermet, így anyagilag én nem kerültem veszélyhelyzetbe, és új munka után sem kellett néznem hála a jó égnek, a stressz azonban más dolgok miatt is igen nagy mostanában rajtam, és rájöttem végre, hogy mi tud abban segíteni hogy ezt egy kicsit fel tudjam oldani, a zene.

Ehhez azonban az utazáshoz, futáshoz és néha a munkában töltött pár perc szünethez szükségem volt egy nagyon jó fülhallgatóra, ami legfőképp vezeték nélküli kellett hogy legyen, hiszen számos dolog közben is tudok azzal együtt zenét hallgatni. Az egyik nagyon jó barátom javaslatára felléptem az extrembazar oldalára, ahol rá is találtam a tökéletes választásra egy TWS bluetooth vezeték nélküli fülhallgató személyében. Meg is rendeltem azonnal és a következő futásomnál már használtam is. Azt kell mondjam, hogy iszonyat kényelmes. Én mondjuk nem sportolok túl gyorsan, legfőképp tényleg kedvtelés gyanánt és kikapcsolódásként szelem a kilométereket, de semmi problémám nem volt ezzel a kis csodafülhallgatóval közben.

Imádom. Mindenhova magammal tudom vinni, a kis doboza hihetetlen kényelmes tárolást biztosít, hiszen csak be kell dobnom vele a táskámba és már indulhatok is, ezeken túl pedig iszonyat jó a hangzása. Az ára pedig egyszerűen fantasztikus volt. Nem igazán engedhettem volna meg magamnak sokkal többért, ezért is volt nagyon nagy öröm, hogy rátaláltam ezen az oldalon. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha hasonló dolgokat keres, mindenképp lépjen fel erre az oldalra, mert garantáltan nem fogja megbánni.